Forside

Premium Magasinet

Forside - view boks

Pension

Pension, nye fradragsregler og sparet skat – og hvad så?

Siden 2018 har man fået et ekstra skattefradrag for indbetalinger til fradragsberettigede pensionsordninger. Det har motiveret hver tiende dansker til at øge deres opsparing. Det er især mænd, der ”veksler” fradraget til større opsparing

by:

Tags
Danmark
Opsparing
Pension
mobil

Skal det være kort eller kontant på rejsen?

Flere foretrækker kort frem for dyre kontanter. Kun en ud af 100 betaler med telefonen, viser en ny måling, som YouGov har udført for Nordea.

by:

Tags
Forbrug
Tips & Tricks
Eat

Sommerferieforbruget rykker op i en dyrere liga i år

Danske familier agter at bruge i snit 17 procent mere på sommerferien i år sammenlignet med sidste år. Det er historisk højt. Der skrues op over hele landet. Der bliver færre af de billige ferier og flere af de dyre, da flere vil rejse ud.

by:

Tags
Forbrug
Tips & Tricks
Kiddos

Børn betaler, men hvad betaler de med?

Børn er forbrugere fra en tidlig alder. De har ofte penge mellem hænderne. Den tid er forbi, hvor børn kun betaler med kontanter. Børn kan få eget betalingskort, som kun virker, når der er penge på kontoen, fra de fylder 7 år.

by:

Tags
Forbrug
Pay

Blev du afvist på rejsen?

En ud af fem svarende til 950.000 danskere har oplevet bøvl med plastikkortet på ferien i udlandet. Enten var kortets hæveloft nået, eller også stod de med et ’forkert’ kort, som forretningen afviste.

by:

Tags
Forbrug
Tips & Tricks
lokalt

Derfor skal du ALTID vælge lokal valuta

En ud af otte vælger danske kroner og snyder dermed sig selv og omkring hver fjerde har ikke tænkt over problemet, viser en ny måling, som YouGov har udført for Nordea.

by:

Tags
Forbrug
Tips & Tricks
Surf

Aktierne rider på en bølge i 2019 – men forvent ikke det bare fortsætter

Globale aktier er steget med 7,7 pct. i danske kroner siden nytår, men stigningen kommer efter store kursfald i december.

by:

Tags
Aktiemarked
Danmark
Investeringer
Opsparing
${ node.field_quote }
${ node.field_quotee }