newsletter signup

Tilmeld nyhedsbrev

I Nordeas nyhedsbrev Premium Nyt er omdrejningspunktet din økonomi.

Vi skriver om:

  • hvordan du kan optimere din økonomi
  • investeringsmarkedernes bevægelser
  • nyt om aktuelle tendenser og undersøgelser inden for privatøkonomi og forbrug
  • nyheder om vores produkter og services
  • nyheder om boligen og boligfinansiering
  • invitationer til webinarer om investering, bolig, pension og økonomi
  • ekstra nyhedsmails ved større markedsudsving og begivenheder.

 

 

 

Vilkår

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så accepterer du, at Nordea Premium Nyt sender dig information på din email, når der er nyt fra nyhedsbrevet.

Vi respekterer din tid og opmærksomhed og holder nøje øje med frekvensen af emails. Vi udsender desuden udelukkende emails til email-adresser, vi har fået lov til at anvende, i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Nordea vil aldrig dele, sælge eller udleje individuelle, personlige informationer uden først at have modtaget din tilladelse - med mindre der ad rettens vej er givet tilladelse hertil. Den information, du har givet os, er kun tilgængelig for de medarbejdere, der har ansvaret for at håndtere disse oplysninger.

Hvordan værner vi om dine fortrolige oplysninger?

Vi gør brug af strenge sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller ændring af de oplysninger, vi anvender i vores email-system.

Nordea sender aldrig email til dig eller ringer til dig for at bede om kodeord, kreditkortnumre eller andre følsomme oplysninger. Du skal aldrig svare på- eller klikke på et link i en email, som beder om den slags oplysninger.

Hvis du ved et uheld klikker på et link i en mistænkelig email, skal du scanne din computer for virus med et opdateret antivirusprogram. Er du i tvivl, så kontakt Nordea.

Nordea vil aldrig pr. email sende et direkte link til logon-siden i Netbank.

Hvorfor modtog du en email fra vores system?

Hvis du modtog en email fra os, så er det, fordi du selv har givet tilladelse hertil og således figurerer på vores email-liste.

Hvad skal du gøre for at blive fjernet fra email-listen?

Alle Nordeas nyhedsbreve indeholder et link, der gør det muligt for modtageren af e-mailen at blive fjernet fra den pågældende email-liste. Alle emails indeholder en let og automatiseret måde at afmelde sig. Hvis du ønsker at afmelde dig email-servicen, skal du blot følge instruktionerne i bunden af den tilsendte email.