Få fordele og betal med Nordea Gold

456 Husk at lægge dit Nordea Gold i Apple Pay - så har du det altid ved hånden

Julen står for døren, hvilket for mange betyder større indkøb. Her er det godt at huske at du udover at få op til 40 dages rentefri kredit, er du faktisk også godt forsikret når du bruger kortet.

Når du skal ud og købe julegaverne er det godt at huske, at når du betaler er du ofte også forsikret. Nordea Gold indeholder disse forsikringer:

Købsforsikring
Købsforsikringen dækker køb af hårde hvidevarer og elektronik betalt med kortet, som lovligt kan forhandles eller lovligt kan anvendes i Danmark. Forsikringen omfatter både funktionsfejl i 4 år og pludselig skade i 90 dage fra købsdatoen. Købsforsikringen forudsætter blot, at kortholder er bosat i Danmark. 

Afbestilling af koncert- og teaterbilletter 
Forsikringen dækker afbestilling af koncert- og teaterbilletter købt til kortholder samt medfølgende gæster, når billetterne er betalt med kortet og den samlede pris er over 500 kr. Forsikringen kan bl.a. bruges når kortholder ikke kan deltage grundet akut sygdom.

Rejseforsikring
Rejseforsikringen dækker på rejser i op til 60 dage uden for kortholders bopælsland, hvis kortholder deltager på rejsen, og rejsen er betalt med kortet.

Forsikringen inkluderer dækninger for :

 - Afbestilling
 - Flyforsinkelse
 - Erstatningsrejse
 - Lægebehandling
 - Hjemtransport ved sygdom
 - Bagageforsinkelse

Læs mere om Nordea Gold på her