Forside

Premium Magasinet

Forside - view boks

Svær tid

Corona-frygt tynger markederne

Corona-virussen er nu erklæret for en pandemi, og frygten for en økonomisk nedtur har de seneste uger sendt de globale aktiemarkeder i knæ. Ifølge chefstrateg Andreas Østerheden frygter investorerne for de økonomiske konsekvenser af spredningen.

by:

Tags
Grocery

Sådan passer vi på hinanden under corona-krisen

I Nordea gør vi alt for, at vi sammen med vores kunder kommer igennem den verdensomspændende krise som følge af corona-virussen

by:

Tags
fam

Vi forbruger mere klimavenligt, men det må helst ikke koste ekstra

56 procent af danskerne købte mere klimavenligt i 2019. Det er 7 procent flere end året før. De bæredygtige vaner må dog helst ikke koste ekstra. Det viser en ny måling, som YouGov har udført for Nordea.

by:

Tags
work

Stadig færre teenagere tjener deres egne penge efter skoletid

Siden 2007 er antallet af teenagere, som tjener deres egne penge efter skoletid, faldet med 6% eller 21.000. Det viser en ny måling, som YouGov har gennemført for Nordea.

by:

Tags
Kids

Forældre mangler fokus på deres børns forbrug

Kun hver tiende forælder er kritisk overfor deres egne børns forbrug, og under halvdelen taler for alvor med børnene om emnet. Faktisk låner en del forældre ligefrem deres børn penge til forbrug, viser en måling, som YouGov har gennemført for Nordea.

by:

Tags
selfie

De fleste børn skal spare op

To ud af tre forældre kræver, at deres børn sparer op – flest i Nordjylland og færrest i hovedstaden. Til gengæld ved mange forældre ikke, hvor meget børnene rent faktisk sparer op.Det viser en måling, som YouGov har gennemført for Nordea.

by:

Tags
Young Woman

Flere børn får lommepenge

Antallet af børn med lommepenge er steget de seneste to år. Det viser en ny måling, som YouGov har gennemført for Nordea.

by:

Tags
Solarfield

Grønne fonde toppede i kanon investeringsår

2019 var over en bred kam et fantastisk investeringsår, hvor især de grønne fonde i Nordea Invest klarede sig ekstraordinært godt.

by:

Tags
Kolo

Giv haveforeningen / kolonihaven et økonomisk eftersyn

Vinteren er en god anledning til at give hus i haveforeningen eller kolonihaven et økonomisk eftersyn

by:

Tags
contactless

Rygterne om det kontantløse samfund er overdrevne

Vi har svært ved at slippe kontanterne. Således har halvdelen af danskerne som regel kontanter på sig, viser en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for Nordea. Men mønter og sedler er her på lånt tid.

by:

Tags
Jul

Udsigt til mere mad og genbrug i julen

Der står mere julemad og flere genbrugsgaver på indkøbslisten til danskernes jul i år. Og så har kun en ud af fem lagt et loft over julebudgettet. Det viser en ny måling, som YouGov har gennemført for Nordea.

by:

Tags
Teen

Har du talt med din teenager om digital svindel?

Det er ikke længere nok at tale med børn og unge om lommepenge, lån og ÅOP.

by:

Tags
${ node.field_quote }
${ node.field_quotee }